اگر شما هم یک وبلاگ نویس ماهرباشید، به احتمال زیاد با جمله پست مهمان آشنایید. گاهی وقت ها، یک نویسنده یا یک کسب وکار اقدام به نوشتن محتوا برای وبلاگ یا سایتی میکند که نه برای او است و نه در آنجا کار میکند. این نوع از مقاله نویسی، پست مهمان نام دارد.
همانطور که در مجموع مقالات سئو اشاره کردیم نوشتن پست مهمان فرصتی مناسب برای انتقال تجربه و اشتراک آن با دیگران و همچنین، فرصتی برای افزایش ترافیک وبسایتهای هر دو نفراست. بهعلاوه، نوشتن پست مهمان روشی عالی برای تبدیل نویسنده به یک چهرهی شناخته شده در حوزهی فعالیت خود بوده و موجب تقویت ارتباط او با سایر متخصصان درزمینهی فعالیتش میشود.
از آنجایی که نوشتن پست مهمان باید مانند یک جادهی دوطرفه باشد، فرد باید به هنگام ورود به این حوزه برای موفقیت به مواردی توجه کند. همچنین، پست مهمان باعث آشنایی بیشتر مخاطبین با شما بهواسطۀ نوشتن مقالات جدید و جذاب میشود.
گاهی اوقات وبسایتها با نوشتن مطالب تکراری و یکنواخت باعث دلزدگی مخاطبان خود میشوند، ازاینرو، استفاده از یک نویسنده مهمان میتواند دوباره مخاطب را با وبسایت آشتی دهد. هدف ما در این مقاله بررسی جنبههای مختلف نوشتن پست میهمان و تأثیر آن در سئوی وبسایت است.
نوشتن پست مهمان یا مقالات را با چه سایت های و از کجا شروع کنیم؟
به احتمال زیاد هدف شما از نوشتن پست مهمان یکی از نکات زیر است:
- معرفی سایت خود به مخاطبان جدید
- تثبیت جایگاه خود بهعنوان یک «پیشروی فکری» در حوزهی فعالیت خود
- تقویت ارتباط با سایر متخصصین در حوزهی فعالیت خود
- تقویت سئوی وب سایت خود با ساخت بک لینک
- و …
پیش از این که کار را آغاز کنید، مطمئن شوید که هدف خود برای نوشتن پست مهمان را بهخوبی درک کردهاید. این امر به شما در یافتن حوزهی موردعلاقهتان در وبلاگ نویسی کمک میکند. همچنین، ایدههای خوبی برای دعوت از سایر وبلاگ نویسان برای نوشتن پست مهمان در سایت شما در اختیارتان قرار میدهد.
شاید برای شما سوال پیش بیاید که خب کجا باید پست مهمان بنویسید؟ شما باید وبسایتهایی که در حوزه کسب و کار شما هستند را پیدا کنید (وبسایتهایی که معمولاً رقیب شما نیستند!). بسیاری از این وبسایتها در محتوای خود توضیح دادهاند که علاقمند به دریافت پست مهمان هستند. همچنین، شما میتوانید برای این وبسایتها نامهای بنویسید و از آنها بخواهید تمایل خود را برای تبادل پست مهمان ابراز کنند. مطمئن باشید که بیشتر این وبسایتها حاضر به همکاری با شما خواهند بود.
در نوشتن پست مهمان چه نکاتی را رعایت کنیم؟
خب، مطمئناً نوشتن پست مهمان (مانند هر کار دیگری)، نکات و ترفندهایی دارد که پیش از نوشتن باید آنها را فرابگیرید. در ادامه سعی میکنیم برخی از نکات مهمی که برای وبلاگنویسی مهمان نیاز دارید را نام ببریم:
از محتوای وبسایت میزبان، بیشتر بدانید
آگاهی از محتوای تولیدی وبسایت مقصد بسیار مهم است. با جستوجوی کلمات کلیدی مدنظر خود در وبسایت میزبان، از نوع محتوای آنها باخبر شوید. با این حال بهتر است با چند نکتهی دیگر هم آشنا شوید:
- وبسایت میزبان برای چه کاربرانی محتوا تولید میکند (کاربران مبتدی، متوسط یا حرفهای)؟
- آنها چه نوع محتوایی مینویسند؟ آیا محتوای آنها دارای مفاهیم عمومی است یا تخصصی و آموزشی است؟
- لحن و Tone of Voice مقالات سایت میزبان به چه شکل است؟
این اطلاعات به شما کمک میکنند تا محتوایی آماده کنید که به بهترین شکل ممکن با خوانندگان وبلاگ میزبان ارتباط برقرار میکند.
از سایر پستهای مهمان بیاموزید
ممکن است وبلاگ مورد نظر شما، پست مهمان را بپذیرد اما سؤال مهم این است که آیا وبلاگ نویسان مهمان بهخوبی عمل میکنند؟ آیا پستهای مهمان، کامنتهای زیادی میگیرند و در شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشته میشوند؟
ممکن است برخی سایتها پست مهمان شما را بپذیرند، اما اگر این پُست موجب افزایش مخاطب سایت میزبان شود و کمکی به شناخته شدن شما و افزایش ترافیک برگشتی به وبسایت شما نکند، عملکرد شما خوب تلقی نخواهد شد.
خلاصه مطلب:: شاید بارها از خودتان پرسیده باشید پست مهمان چیست و چه تاثیر بر وبسایت شما و کسب کارتان دارد و چه تاثیر به سئو وافزایش رنک گوگل و رتبه شما درگوگل دارد ما در این مقاله به بررسیتاثیر پست مهمان بر سئو | Guest post seoمیپردازیم
تاثیر پست مهمان بر سئو, Guest post seo,| Guest post seoآموزش سئو,مقاله نویسی ,بهینه سازی سایت,بهسنه سازی مقالات,سئو پست ها,سئوسایت,افزایش رنک گوگل,تقویت سئو سایت